Chiro Fresh

Beste ouders en sympathisanten, 

Sinds enkele jaren organiseert Chiromeisjes Putte een eetdag met heerlijke gerechtjes zoals wij die gewoon zijn op kamp. Aangezien onze jaarlijkse eetdag dit jaar niet kan doorgaan vanwege corona, hebben wij een ander leuk concept ter vervanging van onze eetdag bedacht. Je kan namelijk onze kampgerechtjes tot bij jullie in huis halen door onze Chiro-Fresh boxen te bestellen. Een beetje Hello-Fresh concept maar in een chirojasje. Een kokske in een bokske, wat wil je nog meer? 

18 april kunnen de boxen afgehaald worden. Er is keuze tussen 1, 2 of 3 gerechtjes in een box. De onderstaande 3 gerechtjes zullen we voorschotelen in onze Chiro Fresh boxen, waarvan ook een vegetarische optie bestaat. De boxen zullen alle ingrediënten bevatten voor de hoofdgerechten en al een zelfgemaakt dessertje. Voor de echte genieters hebben we ook nog een optie zelfgemaakte soep en lekkere wijntjes. 

           

EXTRA: Als je alle drie de boxen neemt krijg je er een pak versgebakken Chirowafels bij!!!!

Bestel NU via deze link https://chiromeisjesputte.myonline.store
Na dat je jouw keuze in de winkelwagen hebt geplaatst, kan je terug naar het overzicht gaan voor je volgende keuze. Vergeet op het einde zeker je afhaal uur niet aan te duiden. Bestellingen zijn mogelijk tot 11 april middernacht.
 
Bij extra vragen helpen we jullie graag verder via dit onze facebookpagina of onze mail.
 
Tot zondag 18 april! 

Veel liefs 
De leiding